ВИДЕО: Ареа со нов хит - Погледнете го спотот за „Те спомнувам“

Ареа со нов хит - Погледнете го спотот за „Те спомнувам“Познатиот македонски рок-бенд Ареа нè израдува со нов хит, насловен „Те спомнувам“. Целата песна, односно музиката, текстот, аранжманот и продукцијата се дело на бендот, а спотот е снимен под режисерската палка на Кристијан Шемко. Видео записот за песната е снимен на неколку локации во Гостивар - родниот град на бендот, односно во градскиот парк, Домот на културата и рок барот Pink Floyd. Дефинитивно, ова е вистинско освежување за македонската музичка сцена.