ВИДЕО: Камила Кабејо пее песни преведени на Google Translate

Камила Кабејо пее песни преведени на Google TranslateВеројатно веќе ја знаете рубриката Google Translate Songs во шоуто на Џими Фелон. Гостите на Џими, овојпат Камила, пеат караоке, но со текст преведен на Google Translate. За „настапот“ на Камила, Џими ја одбрал „Bad Guy“ од Били Ејлиш. Текстот го превел од англиски на друг јазик со помош на Google Translate, а потоа повторно на англиски. Насловот „Bad Boy“ се претворил во „Evil Young Boy“, а можете да замислите што се случува со остатокот од текстот. Па, слушнете ја Камила како ја пее „Evil Young Boy“.