ВИДЕО: Глупави крадци „фатени“ на снимка од безбедносна камера во Бразил

Глупави крадци „фатени“ на снимка од безбедносна камера во БразилНеодамна на интернет се појави видео од безбедносна снимка од Бразил. На видеото се гледаат тројца луѓе кои провалуваат во куќа што сакаат да ја ограбат. Но, буквално ништо не им оди по план. Најпрво крадците не можат да влезат внатре, па имаат проблем со крадењето на телевизорот, а еден од нив си ја удира и главата. Како самото видео да не е урнебесно, некој додал и забавна музика, па целата ситуација изгледа како од сцена од комедија. Ова видео дефинитивно ќе ви го подобри расположението.