ВИДЕО: Кендал Џенер ја имитира и се шегува за усните на сестра ѝ Кајли

Кендал Џенер ја имитира и се шегува за усните на сестра ѝ КајлиВо една епизода од Keeping Up With the Kardashians, Кендал Џенер решила да се пошегува на сметка на сестра ѝ Кајли. Во видеото, Кендал си нанесува сјај за усни како што тоа би го направила Кајли. Притоа ја имитира и вели дека многу сакала да си црта големи усни. Изгледа дека навистина никој не може да ве посрамоти како членовите од семејството.