ВИДЕО: Најдобрите градови во светот за дочек на Нова година

Најдобрите градови во светот за дочек на Нова годинаДа можевте да одите каде било, на која дестинација би сакале да ја дочекате Нова година? Речиси секој сака барем еднаш да ја дочека новата година во странство, а прославите во некои градови се нешто што мора да го виде секој. Од Бангкок, па сè до Лондон, ова видео ќе ви ги покаже градовите со најлудите прослави за Нова година. Можеби годинава веќе нема време да испланирате патување, но зошто да не се подготвите за следната?