ВИДЕО: Колку е всушност богат Џеф Безос?

Колку е всушност богат Џеф Безос?Што би си купиле ако можевте да купите сè? Малку луѓе знаат како изгледа ова, а еден од нив е и Џеф Безос, основачот на Amazon. Веќе две години по ред, Џеф е прогласен за најбогат маж на светот од страна на Forbes. Сите знаеме дека е милијардер, дека има компанија што вреди многу и дека има многу недвижнини, но колку всушност изнесува целото негово богатство?