ВИДЕО: Најпопуларните Instagram профили од 2014-та до денес

Најпопуларните Instagram профили од 2014-та до денесInstagram е социјална мрежа што засекогаш ги промени нашите животи. Со 1 милијарда корисници, ова е платформа со навистина огромно влијание. Токму поради тоа, слободно може да се каже дека најпопуларните луѓе на Instagram се и едни од највлијателните. Нормално, популарноста на корисниците се менува постојано, а ова видео го прикажува тоа на одличен начин. Во 2014-та, профилите на Ким Кардашијан и Бијонсе беа помеѓу најпопуларните. Погледнете го видеото и дознајте каква е ситуацијата денес.