ВИДЕО: Како се произведуваат најпопуларните новогодишни продукти?

Како се произведуваат најпопуларните новогодишни продукти?Веројатно секој декември украсувате елка, но знаете ли како е направена? Можеби сега ги избегнувате, но во детството веројатно сте уживале и во шеќерните бастунчиња. А, знаете ли како изгледа и нивниот процес на изработка? Факт е дека новогодишните празници не можат да поминат без одредени предмети и продукти. На ова видео ќе имате можност да погледнете како се прават најпопуларните од нив.