ВИДЕО: Креативни реклами што го привлекоа сечие внимание

Креативни реклами што го привлекоа сечие вниманиеКолку и да ги мразите рекламите, мора да признаете дека дел од нив се навистина генијални. На ова видео имате можност да погледнете неколку од нив. Погледнете ја рекламата на IKEA за шкаф за обувки, рекламата што ја разбуди свеста за загадувањето со пластика, импресивната реклама на Lego со познати уметнички дела и уште многу други кои дефинитивно ќе ве заинтересираат за она што го рекламираат.