ВИДЕО: Дали веганите живеат подолго?

Дали веганите живеат подолго?Изгледа дека секогаш ќе постои дебата за тоа дали веганскиот начин на исхрана е поздрав од јадењето месо и храна од животниско потекло. Многумина тврдат дека веганите сигурно живеат подолго, но голем број луѓе веруваат дека месото е неопходен дел од здравата исхрана. Па, кое тврдење е вистина? Погледнете го видеото и дознајте што всушност јадат веганите, како се разликува нивната исхрана од онаа на другите, кој начин на исхрана е навистина подобар и дали веганите навистина живеат подолго.