ВИДЕО: Познати видео игри чиј крај го нема видено речиси никој

Познати видео игри чиј крај го нема видено речиси никојДури и да не сте „гејмер“, сигурно имате неколку игри на вашиот телефон. Но дали сте стигнале до крајот на некоја од нив? Додека повеќето луѓе настојуваат да ги завршат игрите што ги започнале, некои игри се толку тешки, што ретко кој стигнал до последното ниво. Сигурно се сеќавате на играта „Flappy Bird“. Оваа навидум едноставна игра се покажа како вистински предизвик и речиси никој не може да освои повеќе од 2-3 поени. Сепак, ако некако успеете да стигнете до 999 поени, во играта се појавува никој друг, туку Марио од играта „Super Mario“! Погледнете како изгледаат краевите на игрите што ги нема видено речиси никој.