ВИДЕО: Трикови што ќе ви помогнат да заспиете за 5 минути

Трикови што ќе ви помогнат да заспиете за 5 минутиИако речиси секоја возрасна личност не спие доволно, поради некоја причина, голем број луѓе не можат воопшто да заспијат навечер. А, ова може да биде сериозен проблем ако наредниот ден ве чекаат 8 часа и повеќе работа. Ова видео ќе ви покаже неколку техники што навистина можат да ви помогнат да заспиете. Ако вечерва повторно имате проблем со несоницата, обидете се да медитирате, да слушате релаксирачка музика или пробајте некоја друга од предложените техники.