ВИДЕО: Страшните последици што можеме да ги очекуваме од пожарите во Австралија

Страшните последици што можеме да ги очекуваме од пожарите во АвстралијаАвстралија гори веќе неколку месеци, но последиците од пожарите ќе се чувствуваат и надвор од континентот. Овие пожари се појавуваат секоја година, но овојпат, поради нивниот интензитет, ситуацијата е алармантна. Очигледно е дека животните и луѓето на опожарените места најмногу ќе ги почувствуваат последиците, но што друго можеме да очекуваме од оваа катастрофа? Погледнете го видеото и дознајте.