ВИДЕО: 26 необични примени на тоалетната хартија

26 необични примени на тоалетната хартијаВо секое домаќинство има тоалетна хартија, но изгледа дека овој продукт има многу намени за кои сигурно не сте слушнале. Доколку, на пример, имате проблем со митесери но немате ленти за нивно отстранување, можете да си направите маска за која ќе ви треба тоалетна хартија. Ако, пак, немате како да го изложите вашиот накит, лесно можете да го решите проблемот со картон од тоалетна хартија. Погледнете го видеото и дознајте за што сè можете да го користите овој продукт.