ВИДЕО: Кога зимата го возвраќа ударот - Најсмешните паѓања на мраз

Кога зимата го возвраќа ударот - Најсмешните паѓања на мразГодинава, во повеќето градови и села не видовме снег, ниту пак многу ниски температури, но ова барем нè заштити од неизбежното паѓање на мраз. Паѓањето на мраз може да биде навистина опасно, особено за постарите лица, но најчесто, резултатот е смешна сцена на која никој не може да остане рамнодушен. Ова видео е компилација од урнебесни паѓања на мраз што сигурно ќе ви го разубават денот.