ВИДЕО: Работи што морате да ги проверите пред да го продадете вашиот смартфон

Работи што морате да ги проверите пред да го продадете вашиот смартфонСекоја година излегуваат неколку модели на смартфони и понекогаш е тешко да бидете во тек. Кога ќе одлучите да купите нов телефон, ако стариот е сè уште исправен, веројатно размислувате да го продадете. Но, постојат некои работи на кои морате да обрнете внимание поради вашата безбедност. Мора внимателно да ги избришете сите ваши податоци од телефонот, вклучувајќи кориснички имиња, лозинки, па дури и кредитни картички. Ова видео ќе ви покаже што точно треба да проверите, но и како да го направите тоа.