ВИДЕО: Како е да се биде личен асистент на Кајли Џенер?

Како е да се биде личен асистент на Кајли Џенер?Викторија Вилароел ѝ беше личен асистент на Кајли Џенер. Досега многумина ги слушнаа гласините за работите што ја натерале да даде отказ, но неодамна таа реши да ја раскаже целата приказна. Викторија откри како е да се работи за Кајли, но прозборе и за нејзините најчудни барања. Истовремено, Викторија морала да ги чува сите тајни на Кајли, како фактот дека била бремена пред да дознае целиот свет. Погледнете го видеото и дознајте како е да се биде личен асистент на Кајли Џенер.