ВИДЕО: Едноставни тестови со кои можете да си го проверите здравјето

Едноставни тестови со кои можете да си го проверите здравјетоНикој не сака да се справува со болести, а најлесниот начин да го избегнете тоа се редовните проверки. Добро би било барем еднаш годишно да правите целосен преглед кај лекар, но постојат и неколку тестови што можете да ги изведите и дома. Во ова видео ќе погледнете како да го проверите вашиот вид, состојбата на тироидната жлезда, здравјето на дигестивниот систем и уште многу други.