ВИДЕО: 10-те најдобри песни од Дизни

10-те најдобри песни од ДизниСите, без разлика на возраста, уживаме во дизниевите цртани. А, можеби уште повеќе ни се допаѓаат и песните од овие цртани. Сепак, секоја принцеза од Дизни си има своја песна и секој од нас може да се пронајде во барем една. Од хитот Let it Go од Frozen, па сè до Bare Necessities од The Jungle Book, ова се најдобрите песни од Дизни, што сигурно ќе ви го подобрат расположението.