ВИДЕО: 10-те најлоши комедии за изминатата деценија

10-те најлоши комедии за изминатата деценијаНавистина не е лесно да направите комедија, па токму поради тоа има безброј ужасни филмови од овој жанр. Комедиите во ова видео се издадени помеѓу 2010-та и 2019-та и се толку неинтересни, што самото гледање ќе ве фрустрира. The Hangover Part III, Loqueesha и Movie 43 се дел од комедиите што се наоѓаат на листата.