ВИДЕО: Наследството што го остави Џиана, ќерката на Коби Брајант

Наследството што го остави Џиана, ќерката на Коби БрајантБез сомнение, кошаркарската легенда Коби Брајант инспирира илјадници, ако не и милиони луѓе ширум светот. Но од каде ја црпел Коби неговата инспирација? Кошаркарот тврдеше дека неговата ќерка Џиана му помагала да застане на нозе кога се чувствувал лошо. Мајката на Џиана, пак, изјави дека таа била неверојатна сестра на останатите нејзини ќерки. А, голем број спортисти тврдеа дека таа ќе биде следната голема ѕвезда. За жал, животот на Џиана згасна прерано, но наследството што го остави нема никогаш да биде заборавено.