ВИДЕО: Познати личности кои уништиле туѓи животи

Познати личности кои уништиле туѓи животиЗа повеќето, средбата со позната личност е незаборавно и возбудливо искуство. Но за некои, оваа средба резултирала со многу болка и страдање. Со расистички коментари и пожари, па дури и автомобилски несреќи, познатите како Џастин Бибер, Метју Бродерик и Кејтлин Џенер, им ги уништиле животите на многу луѓе.