ВИДЕО: Следете ги во живо Оскари 2020 - пристигнување на црвен тепих

Следете ги во живо Оскари 2020 - пристигнување на црвен тепихНе го пропуштајте највозбудливиот настан годинава - доделување на Оскари! Следете го пристигнувањето на црвениот тепих! Ги бодриме „медените“!