ВИДЕО: Антониа Гиговска со нов сингл - Слушнете ја „Крива сум“

Антониа Гиговска со нов сингл - Слушнете ја „Крива сум“Младата македонска ѕвезда, Антониа Гиговска, денес ги израдува фановите со нов сингл, за кој има и видео спот. Музиката е дело на Дарко Димитров, а текстот на Игор Џамбазов. Спотот е снимен, режиран и монтиран од Даниел Јовески. Уживајте!