ВИДЕО: Помалку познати факти за врската на Хоакин Феникс и Руни Мара

Помалку познати факти за врската на Хоакин Феникс и Руни МараИако Хоакин Феникс и Руни Мара се едни од најценетите актери во Холивуд, тие се можеби најприватниот славен пар. Првпат се запознаа во 2013-та, за време на снимањето на филмот „Her“. Но, љубовта се родила дури во 2017-та, после соработката на филмот „Mary Magdalene“. Во едно интервју, Хоакин изјави дека бил сигурен дека Руни го мразела додеа работеле заедно. Подоцна излегло дека актерката била многу срамежлива. Притоа, Хоакин има изјавено дека Руни е единствената девојка што ја пребарувал на интернет…