ВИДЕО: Како се справуваат Кајли Џенер и Тревис Скот со родителството?

Како се справуваат Кајли Џенер и Тревис Скот со родителството?Фановите на Кајли и Тревис беа навистина разочарани кога парот ја најави нивната разделба. Бидејќи имаат и ќерка, сите се прашуваа како ќе се справат со тоа. Кајли неколкупати има изјавено дека сега Тревис и е како најдобар пријател, а поради малата Сторми, минуваат доста време заедно. И покрај неуспешната врска, и двајцата сè обидуваат да ѝ овозможат што е можно понормално детство на нивната ќерка. А, изгледа дека ова им оди одлично.