ВИДЕО: Како Џастин и Хејли Бибер го трошат нивното богатство?

Како Џастин и Хејли Бибер го трошат нивното богатство?Со заедничко богатство од 265 милиони долари, Хајли и Џастин дефинитивно уживаат во луксуз. А, нормално е и да трошат повеќе пари на најобични работи. Нивната венчавка чинеше половина милион долари и го воодушеви целиот свет, а ја покажаа љубовта и со огромните веренички прстени. Но Џастин не троши само за него, туку и за другите. Па, познатиот пејач израдува една негова обожавателка со нов автомобил.