ВИДЕО: Срамни моменти на славните на церемониите за доделување награди

Срамни моменти на славните на церемониите за доделување наградиНикој не може постојано да биде прибран, а ако во вас се вперени неколку камери и многу очи, прибраноста станува уште потешка. Поради ова, неретко гледаме како славните се посрамотуваат на разните доделувања на награди. А, ова видео ги содржи најдобрите срамни моменти. На листат се наоѓаа Ники Минаж, Кети Пери, Тејлор Свифт и уште многу други познати, кои на некоја манифестација за доделување награди се покажале во навистина лошо светло.