ВИДЕО: Колкаво било богатството на Меланија пред бракот со Доналд Трамп?

Колкаво било богатството на Меланија пред бракот со Доналд Трамп?Слободно можеме да кажеме дека Меланија Трамп живее раскошен живот. Најголем удел во ова има нејзиниот сопруг - милионерот, а сега и претседател на САД, Доналд Трамп. Но колкаво било богатството на Меланија пред бракот со Трамп? Меланија потекнува од Словенија и според нејзините соученици, отсекогаш барала прилика за успех. Пред бракот со Трамп, таа работеше како модел и изгледа не ѝ одело воопшто лошо.