ВИДЕО: Трагичната животна приказна на Рене Зелвегер

Трагичната животна приказна на Рене ЗелвегерТалентираната Рене е познато холивудско име речиси 30 години. Таа ги восхитуваше сите и на филмското платно, и во приватниот живот, но во моментот кога изгледаше дека го достигнува врвот, Рене реши да направи пауза. Па, што ја натера една од најдобрите актерки да го направи тоа? Некој период изгледаше како Холивуд да се откажал од неа и како актерката засекогаш да ја оставила актерската кариера зад себе. Но, во 2019-та таа повторно го воодушеви светот со „Judy“, филм во кој ја глуми познатата Џуди Гарланд. А, исто како Џуди, и Рене се соочила со многу тешкотии во нејзиниот живот…