ВИДЕО: Најлошите работи што ги има направено Елен Деџенерис

Најлошите работи што ги има направено Елен ДеџенерисМожеби шоуто на Елен е едно од најгледаните и водителката навистина има голем број фанови, но истовремено, не е ништо ново дека понекогаш таа е контроверзна личност. Изгледа дека Елен има направено неколку ужасни работи во текот на нејзината долга кариера, а во ова видео ќе ги видите најлошите. Од третирање на вработените како „скитници“, па сè фактот дека има расплакано неколку славни личности, дознајте кои се најлошите работи што ги има направено Елен.