ВИДЕО: Како изгледа домот кој чини неверојатни 2 милијарди долари и кој живее во него?

Како изгледа домот кој чини неверојатни 2 милијарди долари и кој живее во него?Еден од најскапите домови во светот чини вртоглави 2 милијарди долари, а во него живеат само четворица луѓе. А, сте се запрашале ли што сè има во еден ваков дом? Во ова видео можете да погледнете дел од најскапите куќи и станови во светот кои им припаѓаат на најбогатите милијардери. Ќе имате можност да ѕирнете во нивната внатрешност и да видите како живеат најбогатите луѓе во светот.