ВИДЕО: 6 важни работи што би требало да ги знаете за корона вирусот

6 важни работи што би требало да ги знаете за корона вирусотМожеби постојано читате и гледате за новиот корона вирус, но колку повеќе знаете за него, толку подобро ќе можете да се заштитите. Ова кратко видео содржи дел од најважните информации што би требало да ги знаете за овој вирус и болеста што ја предизвикува. Што е корона вирусот, што се случува откако ќе влезе во телото, кои се симптомите и како да се заштитите се дел од прашањата кои се одговорени во видеото.