ВИДЕО: Како стјуардесите работат од дома?

Како стјуардесите работат од дома?Голем дел од населението веќе некој период работи од дома. Сепак, ова е одличен начин да се спречи ширењето на корона вирусот, но само за оние кои можат да ја завршат својата работа од компјутер. Досега сигурно видовте и слушнавте многу шеги за тоа како би работеле продавачите, градежниците и луѓето чии професии бараат физичко присуство, но сте помислиле ли како би работеле стјуардесите во оваа ситуација? Ова смешно видео ќе ви го даде одговорот.