ВИДЕО: Како изгледал животот на Доналд Трамп пред да стане познат?

Како изгледал животот на Доналд Трамп пред да стане познат?Долго пред реалното шоу The Apprentice, „освојувањето“ на Twitter и претседателството, Доналд Трамп бил обичен богаташ. А, кога ќе дознаете за неговото потекло, можеби подобро ќе ги сфатите неговите понекогаш чудни одлуки. Трамп пораснал во Њујорк, во затворено и богато соседство, за кое има изјавено дека било безбедно и било вистинска оаза…