ВИДЕО: Подготовка за тронот, повеќе должности - Што сè треба да прави Кејт Мидлтон после „Мегзит“?

Подготовка за тронот, повеќе должности - Што сè треба да прави Кејт Мидлтон после „Мегзит“?Сега откако Меган Маркл се повлече од кралските должности, многумина сметаат дека ова е шансата на Кејт Мидлтон да заблеска. Но, иако можеби таа ќе биде во центарот на вниманието, со ова доаѓаат и безброј обврски и правила. Пред да си заминат Меган и Хари, кралските должности беа поделени помеѓу нив и Кејт и Вилијам. Но, сега изгледа Кејт ќе треба да надополни и за отсуството на Меган. Војвотката од Кембриџ извршуваше и по стотина должности во една година, а сега овој број најверојатно ќе се дуплира…