ВИДЕО: Кортни Кардашијан и 9 славни личности кои речиси си ја уништија кариерата во 2020-та

Кортни Кардашијан и 9 славни личности кои речиси си ја уништија кариерата во 2020-таСите правиме грешки, но некои од нив можат да ни предизвикаат навистина сериозни проблеми. Ова особено важи за познатите, бидејќи за нив дури и најмалата грешка при однесувањето, изборот на зборови и слично, може да ги чини цела кариера. Веќе наголемо се зборува за Елен Деџенерис и нејзиното недолично однесување, но таа не е единствената што си предизвика проблеми годинава. На пример, Кортни Кардашијан го напушти реалното шоу на нејзиното семејство, откако ја нападна сестра ѝ Ким. Во една од епизодите на шоуто не само што се гледа тепачката помеѓу сестрите, туку и јасно се познава дека Кортни ѝ оставила и гребаници на Ким. Ова, се разбира, не се одрази добро на нејзината кариера…