ВИДЕО: Што ако нашите животи траат само 24 часа?

Што ако нашите животи траат само 24 часа?Животот е навистина неверојатен. Кога сме мали, сите едвај чекаме да пораснеме, но кога ќе станеме возрасни, со носталгија се присетуваме на минатото и посакуваме да сме биле млади уште некое време. Но што ако целиот живот ни траеше не 80-тина години, туку само 24 часа? Што ако во само едно деноноќие сме и деца, и возрасни, и стари личности? Погледнете го видеото и дознајте го одговорот.