ВИДЕО: Најдобрите и најлошите трендови за коса низ историјата

Најдобрите и најлошите трендови за коса низ историјатаСите трендови, вклучувајќи ги и оние за коса, се менуваат секоја година, понекогаш и секој месец. Навистина е интересно да експериментираме со сите нови стилови и идеи, но само затоа што нешто е тренд, не значи дека изгледа добро. Низ годините сме биле сведоци на одлични трендови, кои без проблем ги носиме и денес, но и на навистина ужасни, за кои не ни е јасно како се прославиле. Од машките пунџи, па сè до кратките женски фризури, погледнете кои се најдобрите, но и најлошите трендови за коса низ историјата.