ВИДЕО: Парис Хилтон, Роберт Дауни Џуниор - славни личности кои биле во затвор

Парис Хилтон, Роберт Дауни Џуниор - славни личности кои биле во затворПред гламурот и славата многу славни личности биле далеку од луксузниот живот. Дел од нив денес ни служат како вистинска инспирација, но во „претходниот“ живот имале проблеми со законот, па дури и завршиле зад решетки. Некои, пак, веројатно сметале дека законите не важат за славни личности, па си заработиле казна затвор откако станале познати. Една од нив е Париз Хилтон - разгалената наследничка доби казна затвор од 45 дена. Парис била уапсена како вози во алкохолизирана состојба, но тогаш добила само условна казна. Сепак, не поминало долго пред Парис да биде фатена како вози со истечена возачка…