ВИДЕО: Погледнете го спотот за новиот сингл на Александар Тарабунов „Нема крај“

Погледнете го спотот за новиот сингл на Александар Тарабунов „Нема крај“Погледнете го спотот за новиот сингл на Александар Тарабунов „Нема крај“, музиката е на Тарабунов, а текстот на Зоран Зонде Стојановски и Тарабунов.