ВИДЕО: Киану Ривс и 9 славни личности кои се скржави или сакаат да штедат пари

Киану Ривс и 9 славни личности кои се скржави или сакаат да штедат париКога помислувате на која било славна личност, веројатно претпоставувате дека е многу богата. Но само затоа што некој е богат, не значи дека троши пари без да размисли. Всушност, ќе се изненадите кога ќе дознаете колку славни личности се однесуваат одговорно со парите и не трошат на непотребни работи. Истовремено, постојат и познати кои се скржави до тој степен, што одбиваат да остават бакшиш. Киану Ривс, Ед Ширан и Сара Џесика Паркер се само дел од познатите кои се скржави или сакаат да штедат пари.