ВИДЕО: Зошто никој не сака да работи во компанијата на Кајли Џенер?

Зошто никој не сака да работи во компанијата на Кајли Џенер?Кога се родила Кајли Џенер, нејзиното семејство веќе било многу богато, но бидејќи не сакала да зависи од нејзините родители, таа ја основа Kylie Jenner Cosmetics – нејзината компанија за продукти за убавина. Не помина многу време пред нејзините продукти да станат хит во светот и денес речиси секоја девојка посакува шминки од нејзиниот бренд. Но, во последно време почнуваат да се појавуваат многу непријатни гласини за нејзината компанија, особено за третманот на вработените. Имено, според изворите, оние кои работат во Kylie Jenner Cosmetics работат во ужасни услови…