ВИДЕО: Тејлор Свифт го навреди во нејзина песна - славни личности кои не го сакаат Леонардо ди Каприо

Тејлор Свифт го навреди во нејзина песна - славни личности кои не го сакаат Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо има безброј фанови ширум светот, но изгледа дека дел од познатите воопшто не го поднесуваат. На Тејлор Свифт не ѝ се допаѓало тоа што Леонардо најчесто има девојки многу помлади од него, па дури и го навреди во една од нејзините песни. А, ни Џорџ Клуни не е голем обожавател на актерот. Некогаш, тој и Лео се договориле да играат кошарка, а ди Каприо се однесувал навистина лошо и разгалено. Тој дури и му се „заканил“ на Клуни дека неговиот тим е навистина сериозен и дека дефинитивно ќе ги победат…