ВИДЕО: 6 причини зошто навечер се чувствувате депресивно

6 причини зошто навечер се чувствувате депресивноДали сте забележале дека вашата депресија се влошува навечер? Или, без разлика што не страдате од депресија, дали навечер се чувствувате многу полошо? Дали сте особено тажни секоја вечер пред спиење? Овие симптоми можат да бидат објаснети со нарушувањето познато како „ноќна депресија“. Постојат неколку фактори што можат да ја влошат депресијата навечер и неколку причини зошто на крајот од денот се чувствувате тажно. Една од нив е осаменоста. Навечер е поголема веројатноста да се чувствувате осамено, особено ако живеете сами…