ВИДЕО: Околу 12% од луѓето сонуваат во црно-бело: Забавни факти за соништата

Околу 12% од луѓето сонуваат во црно-бело: Забавни факти за соништатаСте забележале ли дека во вашите соништа никогаш не се појавува вашиот смартфон? Ова им се случува на речиси сите, а има и причина за тоа. А, знаевте ли дека околу 12 % од луѓето сонуваат во црно-бело, и тоа најчесто постарите генерации? Во вашите соништа веројатно се појавиле многу лица што вам ви се непознати, но штом некој лик се појавува во вашиот сон, сигурно сте го виделе некаде, само што не се сеќавате. Погледнете го видеото и дознајте ги најчудните факти за соништата.