ВИДЕО: Бјути трикови од TikTok што е најдобро да не ги пробувате

Бјути трикови од TikTok што е најдобро да не ги пробуватеЗа многу кратко време, TikTok стана една од најпопуларните социјални мрежи, а изгледа има и причина за тоа. Покрај бројните предизвици што нè забавуваа за време на карантинот, овде можете да најдете секакви трикови, за што било. Кога станува збор за трикови, доста популарни се оние за убавина, најмногу бидејќи секогаш ни изгледаат едноставно и сметаме дека функционираат. Но, некои од нив можат повеќе да ви наштетат отколку да ви помогнат. Погледнете го видеото и дознајте кои бјути трикови од TikTok е најдобро да не ги пробувате.