ВИДЕО: Корисни скриени опции на вашиот Android смартфон

Корисни скриени опции на вашиот Android смартфонДенес речиси сите користиме смартфон, а ако имате уред со оперативен систем Android, веројатно не знаете многу од скриените опции што ви ги нуди. Ако, на пример, сакате да го продадете вашиот смартфон, постои опција што која ќе ги избришете буквално сите ваши податоци од уредот. Истовремено, постојат опции со кои можете да откриете важни информации за телефонот, како верзијата на оперативниот систем, дали треба да направите надградба на софтверот, податоци за вашата батерија…