ВИДЕО: Најскапите работи што ги поседува семејството Трамп

Најскапите работи што ги поседува семејството ТрампНа сите им е јасно дека семејството на Доналд Трамп е многу богато. А, познато е и дека претседателот на САД, но и другите членови на семејството, не штедат кога сакаат да си купат нешто. На пример, облеката што ја поседува Меланија Трамп чини цело богатство. Истовремено, покрај другите имоти, Доналд Трамп поседува и огромна куќа во Флорида за која платил 10 милиони долари во 1985-та. Денес цената на овој имот би била многу повисока…