ВИДЕО: Зошто Вилијам и Кејт веројатно ќе немаат четврто дете?

Зошто Вилијам и Кејт веројатно ќе немаат четврто дете?Кејт Мидлтон и принцот Вилијам се горди родители на три деца, но по сè изгледа повеќе не планираат да го прошируваат семејството. Кејт има изјавено дека дури и со целата помош што ја добивала, понекогаш децата биле вистински предизвик. Таа вели дека ништо не може да ве подготви за мајчинството, ниту, пак, некој ќе ви каже за сите измешани емоции што доаѓаат со него. Кејт смета и дека е во ред да не сакате повеќе деца и да бидете задоволни со оние што веќе ги имате…